top of page

& events

Dit ben ik, Janneke

social-skills-e_45746053__3_-removebg-pr
  • Facebook Janneke ten Caten
  • Instagram Janneke ten Caten
  • LinkedIn Janneke ten Caten
  • TikTok Janneke ten Caten
WhatsApp Image 2020-04-14 at 15.02.27.jp

Ik ben de oprichter van Social Skills & events. Samen met mijn vriend en eigenwijze teckel Cato woon ik in de regio Eindhoven. 

 

Ieder bedrijf of persoon heeft een verhaal. Een verhaal die anders is dan die van anderen. Ik vind het bijzonder om mensen te helpen hun verhaal te delen met de rest van de wereld. De boodschap die je hebt kan namelijk impact maken. 

Ik ben gek op alles wat met marketing te maken heeft en ik ben goed in het organiseren van evenementen, vandaar dus ook de naam. Het is altijd mijn droom geweest om door middel van marketing bedrijven te helpen naar een hoger niveau. 

Men omschrijft mij als een vriendelijk, gedreven en gepassioneerd persoon. Ik geniet ervan om te kijken wat we 'net even anders' kunnen doen.


 

De kans bestaat dat je zelf al een aantal pogingen hebt gedaan maar dat jij je liever bezig wilt houden met de kern van je onderneming. Ik vind dat jouw online en offline succes niet mag afhangen van de soort ondernemer die jij bent. Als kleine ondernemer, maar ook al groot bedrijf kun je mij benaderen. 

 

De online wereld verandert snel en door middel van de nieuwste technieken help ik jouw onderneming om online zichtbaar te zijn, visueel zichtbaar te zijn of om de juiste doelgroep te bereiken. Ander vraagstuk? Geen probleem, ik kijk er samen met jou naar. Ik ben op de hoogte van de laatste trends en speel hier graag op in.

Ik ga graag met je in gesprek!

WhatsApp Image 2020-04-14 at 14.34.08.jp

Let's connect!

*

*

*

*

Naast online marketeer en tekstschrijver ben ik ook visueel erg sterk. Zo kan ik als eigenaar van Social Skills & Events het complete plaatje voor jou vervullen.

Elke ondernemer verdient een kans op online succes. Soms heb je net even dat extra steuntje in de rug nodig, ik denk dan ook graag met je mee.

Wist je dat je naast online marketing ook bij mij terecht kunt voor offline marketing? De kracht van het overbrengen bevat de juiste combinatie.

Mijn werk is ook mijn passie. Naast dat ik zing en hockey ben ik dan ook veel online te vinden via Instagram. Als influencer zorg ik ervoor dat ik merken die bij mij passen en die mij aanspreken op de kaart zet.

Sunday’s are for taking baths and watchi
Days at the pool.jpg
My little cutie turned 1 today! @catothe
Hello Cupid 👼🏻 use my code janneke15 f
Take me somewhere tropical.jpg

© COPYRIGHT Social Skills & Events 2020

  • Facebook Janneke ten Caten
  • Instagram Janneke ten Caten
  • LinkedIn Janneke ten Caten
  • TikTok Janneke ten Caten

Contact

bottom of page