top of page

& events

social-skills-e_45746053__3_-removebg-pr
janneke3.jpg

Als influencer ga ik diverse samenwerkingen aan en zorg ik ervoor dat mijn doelgroep bekend raakt met verschillende producten of diensten.

mockuper (1).png

Als social media expert help ik je om meer naamsbekendheid te genereren en je online zichtbaarheid te vergroten.

janneke.jpg

Ik verdiep me in je website en social media en kijk er met een kritische blik naar. Ik schrijf een strategisch adviesplan over hoe jij het beter kunt aanpakken.

mockuper.png

Heb je een bestaande website en heb je geen tijd om deze te onderhouden of wil je een eenvoudige website zodat je deze zelf kunt beheren?

huighhb.jpg

Digitale nieuwsbrieven zijn het perfecte middel om je klanten op een laagdrempelige manier direct te benaderen, mits je ze goed inzet.

kelly-sikkema-6mUIYJvS2_I-unsplash.jpg

Ik heb een certificaat in Process Design en weet hoe ik in een rap veranderende maatschappij de beste ideeën op tafel krijg en hoe ik partijen kan binden.

person-sketching-on-paper-1394646.jpg

Je kunt bij mij terecht voor SEO teksten voor het internet. Hierdoor scoort je website hoger op Google en ben je beter vindbaar.

WhatsApp Image 2020-04-15 at 10.32.30.jp

Door de inzet van krachtige visuele uitingen laat je als organisatie of bedrijf zien waar jij voor staat en wat je uit wilt stralen.

people-coffee-meeting-team-7096.jpg

Wil je niet je social media compleet uit handen geven? Ik geef je een workshop om je te laten zien hoe het werkt zodat jij zelf aan de slag kunt!

photo-of-girl-taking-photo-using-smartph

Ik weet hoe je influencers kunt benaderen. Ik zorg ervoor dat deze influencers komen naar je opening of dat er over je wordt gepraat. 

person-holding-black-canon-dslr-camera-s

Nog meer aandacht genereren voor jouw bedrijf/organisatie. Ik benader pers die past bij de booschap die je over wilt brengen.

assorted-map-pieces-2859169.jpg

Ik help je jezelf en je concurrenten te overstijgen, we gaan voor de beste plek op het internet! Je bent vindbaar op diverse zoekmachines.

© COPYRIGHT Social Skills & Events 2020

  • Facebook Janneke ten Caten
  • Instagram Janneke ten Caten
  • LinkedIn Janneke ten Caten
  • TikTok Janneke ten Caten

Contact

  • Facebook Janneke ten Caten
  • Instagram Janneke ten Caten
  • LinkedIn Janneke ten Caten
  • TikTok Janneke ten Caten
bottom of page